De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie 

 

Certificatele noastre

Calitatea excelentă a produselor noastre este certificată de următoarele sigle:

Ministerul SanatatiiMinisterul Sănătăţii 

Calivita a supus aprobarii de catre Ministerul Sănătăţii din România, toate produsele sale, acestea obţinând avizul de comercializare ca produse naturale sigure pentru sănătatea populaţiei.

Toate produsele Calivita au certificate de conformitate care garantează că informaţiile nutriţionale afişate pe produs corespund cu conţinutul din interiorul flaconului.

Calivita nu comercializează niciun produs care să nu fie aprobat în prealabil de Ministerul Sănătaţii din România.

Suplimente alimentareUnited States Department of AgricultureUnited States Department of Agriculture

Un certificat eliberat de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite (USDA), care garantează faptul că produsul îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi considerat produs organic.

european union organic logoEuropean Union Organic Logo

Principalul obiectiv al siglei europene este de a facilita identificarea produselor organice de către consumatori. Folosirea siglei şi etichetarea corectă sunt obligatorii pentru toate alimentele preambalate produse în Uniunea Europeană.

 

Food and Drug AdministrationFDA e considerat ca fiind unul din organismele cele mai stricte de control al calităţii din întreaga lume. Prin lege, suplimentele alimentare nu necesită aprobarea FDA pentru comercializare.

Cu toate acestea, Calivita, având încredere ca toate produsele sale sunt de cea mai bună calitate a supus avizării şi a obţinut pentru toate produsele sale avizul FDA, care certifică calitatea şi siguranţa folosirii acestora.

Pentru mai multe informaţii despre certificările FDA accesaţi site-ul oficial FDA (Food and Drug Administration).Good Manufacturing Practice For Pharmaceutical ProGood Manufacturing Practice [GMP]

Producţia suplimentelor noastre alimentare se desfăşoară cu respectarea strictă a procedurilor GMP (Good Manufacturing Practices) de management şi control al calităţii. Standardul GMP ne asigură că produsul – medicament, supliment alimentar sau aliment – respectă o serie de reguli esenţiale de asigurare a calităţii, de la producerea materiilor prime şi mâna de lucru care participă la producţie până la distribuirea produsului finit.

 

Produse ecologice de igienă domestică

 


SceneDoc Client Partner Logo USEPA1

United States Environmental Protection Agency

Certificatul Autorităţii pentru Protecţia Mediului (EPA sau USEPA) din SUA  oferă garanţia că fiecare component al produsului este controlat şi sigur atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru oameni.

 

Dispozitive electroniceConformit Europenne

Conformité Européenne

Produsul îndeplineşte în totalitate reglementările Uniunii Europene.

 


  

logo igef

 

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung IGEF

 

Produs testat şi recomandat de Instituţia Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF).

 

Recomandări