Cos cumparaturi

No items in cart

Toate informaţiile furnizate pe site-ul nutritop.ro, incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.
Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual.
Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!!!
nutritop.ro nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor.
nutritop.ro nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.
nutritop.ro nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.
Confidenţialitate

Date pe care le colectăm
Pentru a vă putea înscrie ca membru Calivita va trebui să completaţi declaraţia de afiliere.În baza acestei declaraţii considerăm voluntară furnizarea datelor dumneavoastră către compania S.C. California Fitness România S.R.L., ea reprezentând totodată acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Principalele informaţii pe care le colectăm sunt:
Nume si Prenume
Cod numeric personal
Seria şi numărul cărţii de identitate
Data naşterii
Sex
Adresa de domiciliu şi adresa unde doriţi să primiţi corespondenţa
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Calitatea de membru este valabilă un an de zile, putând fi reînnoită după această perioadă. În cazul în care nu prelungiţi calitatea de membru datele dumneavoastră vor fi şterse automat din baza noastră de date.
Scopurile colectării
Facturarea produselor pe care doriţi să le cumpăraţi;
Înscrierea în baza noastră de date astfel încât să aveţi acces la produsele noastre şi să beneficiaţi de toate drepturile oferite membrilor CaliVita;
Livrarea produselor;
Informarea;

Transferul datelor
Pentru ca Reţeaua să funcţioneze, este necesar transferul informaţiilor între computerile din Reţea sau/ şi companiile sale administrative şi/ sau entităţile sale afiliate. Distribuitorul este de accord ca Reţeaua şi/ sau Compania să transfere informaţiile despre Distribuitor către sau între oricare dintre entităţile afiliate, subsidiare şi asociate ale Companiei şi/ sau Reţelei, în scopul desfăşurării normale a activităţilor din Reţea.
Definiţii
Reţeaua- Reţeaua CaliVita® International, formată din toti Distribuitorii săi, la nivel global, cu ajutorul cărora sunt distribuite produsele.
Distribuitor - Persoane fizice, companii sau organizaţii care sunt înregistrate de companie ca Distribuitori independenţi ai produselor Reţelei. Poate deveni distribuitor orice persoană majoră.

Accesul dumneavoastră la date
Datele furnizate de dumneavoastră companiei S.C. California Fitness România S.R.L. sunt păstrate până la revocarea acestora sau până la expirarea calităţii de membru.
În cazul în care doriţi să retrageţi datele dumneavoastră din baza de date o puteţi face prin completarea şi semnarea „cererii de retragere”, apoi expedierea acesteia la următoarea adresă:
S.C.California Fitness România SRL
Ghiroda
Str. Calea Aviatorilor nr. 18
Jud. Timiş
Imediat după primirea cererii ne vom ocupa de ştergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date şi vă vom anunţa în scris despre acest lucru.
În cazul în care doriţi să actualizaţi anumite date vă rugăm să scrieţi email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Securitatea informaţiilor
Datele dumnevoastră personale furnizate companiei S.C. Califirnia Fitness România S.R.L. sunt administrate confidenţial conform prevederilor legislative, Legea 677/2001, Legea 506/2004.
Accesul la datele dumneavoastră se poate face doar din interior, baza de date fiind securizată.