Cos cumparaturi

No items in cart

Pachet Pro Man (60 caps + 30 ml)

Pachet Pro Man (60 caps + 30 ml)
182.99 lei
COD : XA9873

Protecţia Prostatei - Ulei de oregano

Pro-STP


Mărirea benignă a prostatei poate cauza simptome neplăcute (urinare frecventă şi dificilă în timpul nopţii, iar mai târziu şi în timpul zilei) la bărbaţii în vârstă, însă aceasta poate fi tratată eficient cu ajutorul preparatelor naturale. Extractul de saw palmetto şi de urzică, datorită efectului antiinflamator şi diuretic, pot reduce simptomele cauzate de lărgirea şi inflamarea prostatei.

Complexul de fitosteroli conţine compuşi benefici care pot inhiba enzimele responsabile de hiperplazia prostatei. Zincul şi seleniul nu sunt doar excelenţi antioxidani, ci pot contribui şi la funcţionarea adecvată a organelor genitale masculine. 

 

Detalii produs AICI!Oregano Oil Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numără flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum şi câteva uleiuri volatile foarte utile. Unul dintre acestea,  carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel că poate distruge sau împiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

 

Detalii produs AICI!

 

PENTRU CINE RECOMANDĂM?


Pro-STP


Bărbaţilor care se confruntă cu probleme ale prostatei, pentru ameliorarea simptomelor.
Bărbaţilor trecuţi de 40 de ani, pentru prevenirea afecţiunilor prostatei.


Oregano Oil 

Persoanelor care suferă de răceli comune sau simptome uşoare ale tractului respirator superior, pentru inhalaţii. - Persoanelor care suferă de infecţii ale cavităţii bucale, pentru gargară.


Persoanelor care suferă de probleme digestive, pentru uz intern.
Ca antioxidant, pentru a neutraliza efectele nocive ale radicalilor liberi, derivaţi din metabolismul celulelor.
Pentru uz extern, cu scopul de a trata pete, muşcături de insecte şi vânătăi şi a preveni infecţiile microbiene.


DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?


Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.


Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.


Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.


Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.


Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.


Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.


Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
ŞTIAŢI CĂ?


 
Ştiaţi că mărirea prostatei afectează jumătate dintre bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 51 şi 60 de ani, procentul urcând pâna la 80% în cazul barbaţilor de peste 70 de ani?*

Ştiaţi că oregano era un foarte cunoscut supresor de tuse în Egiptul Antic, iar grecii antici îl foloseau pentru a-şi trata rănile? În Evul Mediu, oregano era folosit pentru a proteja alimentele împotriva fermentaţiei şi alterării.

 

ATENŢIE!


Pro-STP

Atenţie! Produsul este recomandat doar bărbaţilor. A nu se consuma de copii sau de femei, în special în timpul sarcinii sau al alăptării! În cazul în care consumaţi produse cu estrogen sau sunteţi la terapie antiepileptică, cereţi sfatul medicului înainte de a începe administrarea produsului!Oregano Oil

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Utilizaţi acest produs cu foarte multă grijă pentru a evita contactul cu ochii şi membranele mucoase.