Cos cumparaturi

No items in cart

CaliGreen Natural Household Cleaner 500 ml

CaliGreen Natural Household Cleaner 500 ml
26.00 lei
COD : CL0007

Produs de curăţat casnic

Ce este CaliGreen Natural Household Cleaner?

CaliGreen Natural Household Cleaner este un produs de curatat ecologic pentru intreaga casa si toate tipurile de suprafete, cu o formula bazata doar pe ingrediente naturale. CaliGreen Natural Household Cleaner vine ca un raspuns la poluarea aerului interior si a efectelor nocive pe care detergentii clasici ii au asupra sanatatii si mediului in care traim. Produsele industriale pentru menaj sunt toxice si poluante deoarece emana multi compusi chimici volatili, cu posibil efect cancerigen. 

caligreen2

 

Stiti ce contin produsele de curatat obisnuite?

Desi le folosim aproape zilnic, nu stam niciodata sa ne gandim ce contin cu adevarat produsele pe care le folosim sa curatam diverse suprafete din locuinta noastra. Mesajele de avertizare de pe ambalajele lor ne spun ca sunt periculoase, toxice sau otravitoare, dar asta nu ne da decat o idee vaga asupra pericolului pe care substantele chimice din compozia lor il au asupra starii noastre de sanatate. 

Printre cele mai nocive ingrediente pentru sanatate, dar si pentru mediu, care pot fi intalnite in compozitia produselor de curatenie sunt:

 • fenoli clorurati, care se regasesc, de obicei, in produsele de curatare a vasului de toaleta si care sunt toxici pentru sistemul respirator si circulator
 • dietilen glicol, din detergentii pentru geamuri, afecteaza sistemul nervos
 • fenolii din dezinfectanti sunt toxici pentru organism
 • nonilfenol etoxilat, din produsele pentru multi-suprafete, este interzis in Europa deoarece contribuie la inmultirea celulelor canceroase
 • formaldehida din spray-uri sau ozodorizante este un iritant al sistemului respirator
 • percloretilena determina aparitia bolilor de ficat sau rinichi

 

Ce avantaje are CaliGreen Natural Household Cleaner pentru sanatatea noastra?

 

Cine ar fi crezut ca ne putem imbolnavi de la curatenie? Pare paradoxal, dar dupa cum am mentionat mai sus, reversul medaliei este chiar periclitarea sanatatii noastre.

CaliGreen Natural Household Cleaner este un produs obtinut din materii prime organice destinat tuturor suprafetelor impermeabile din casa: mobila, blat de bucatarie, suprafete din plastic, gresie, faianta, vas de toaleta sau podele. CaliGreen Natural Household Cleaner este un produs concentrat care contine acid lactic, acid citric, alcool si soda si nu face rau mediului inconjurator.

Desi contine ingrediente naturale, eficienta sa este una dovedita, iar marele sau avantaj este acela ca poate fi folosit pe o multime de suprafete. Simplu si fara batai de cap: un singur produs!

CaliGreen Natural Household Cleaner  este testat de de Institutul pentru Cercetari Stiintifice Dermatologice (COSMETIC – TEST – GMBH, Eislingen, Germania), care a concluzionat ca este bland cu pielea si nu irita. De asemenea, CaliGreen Natural Household Cleaner:

 • nu contine ingrediente petrochimice
 • nu are coloranti sau miros sintetic
 • nu contine clor, fosfati sau dioxina
 • este un produs ecologic, care nu impacteaza mediului
 • substantele din compozitia sa sunt biodegradabile
 • nu a fost testat pe animale si nici nu contine ingrediente de origine animala
 • ambalajul este reciclabil
 • are surfactanti 100% vegetali

 

Cu pretul unui produs cureti toata casa! 

CaliGreen Natural Household Cleaner este la fel de eficient ca un produs obisnuit de curatenie, dar nu provoaca alergii sau alte afectiuni. 

 

Mod de utilizare


Se dilueaza 10 ml de produs in 5 litri de apa si se aplica pe suprafetele murdare. Se sterge cu o carpa curata. Pentru suprafete sensibile, se recomanda incercarea produsului pe o zona restransa. 

 

Atentie!

A nu se lasa la indemna copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

 

Promotie cumparator fidel CaliVita - 10 % REDUCERE PERMANENTA LA TOATE CUMPARATURILE

 

La efectuarea unei comenzi de minim 100 de lei (pret afisat site) puteti beneficia de 10% reducere la comanda si transport gratuit ( curier rapid), daca solicitati efectuarea cardului de fidelitate Membru CaliVita.

Prin solicitarea cardului NU va asumati obligativitati financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita.

Acest card este o solutie de a va multumi ca sunteti clienti fideli.

Ce trebuie sa faceti ca sa va bucurati de reduceri permanente ?   click aici  

 

Prin solicitarea cardului NU va asumati obligativitati financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita.

Acest card este o solutie de a va multumi ca sunteti clienti fideli CaliVita

Ce trebuie sa faceti ca sa deveniti client fidel ?

La plasarea comenzii online, sau pe e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) pe langa datele obisnuite: Nume ; Prenume ; Adresa completa; specificati ca doriti card fidelitate CaliVita si comunicati CNP-ul ; seria si nr C.I. La comenzile online specificati in campul: Alte detalii.