Cos cumparaturi

No items in cart

99Inima este motorul vietii, insa sursa de alimentare a acestui motor sunt plamanii. Cand acestia nu functioneaza corect, efectele se revarsa si asupra inimii.

Pentru a sti cat de sanatosi sunt plamanii tai, te invitam sa faci un test simplu, chiar banal. Acest test, care nu dureaza mai mult de un minut, il recomanda dr. Oz in cartea "Tu, ghid de functionare", scrisa in colaborare cu dr. Michael F. Roizen.

 

 

Testul sanatatii plamanilor


Urca repede doua randuri de scari, sau mergi pe jos cateva sute de metri. Daca poti face asta fara sa te opresti pentru a te odihni si fara a suiera, plamanii tai sunt in stare buna.

Dar daca simti ca nu mai ai aer sau ca trebuie sa te opresti, acesta este un semn ca plamanii tai sufera dintr-o cauza, chiar daca este vorba de inima ca sursa a problemei. In aceasta situatie organele tale nu au suficient oxigen, iar unele dintre ele sunt total lipsite de oxigen, ceea ce in timp le va imbolnavi si pe ele.

media 142843689190858200Acest test se face si pentru a stabili daca un pacient este pregatit pentru o operatie. La cei care trec acest test, riscul de a muri sau de a fi afectati in timpul operatiei este egal cu al persoanelor cu zece ani mai tinere.

Testul indica abilitatea plamanilor de a inspira oxigen si a expira dioxid de carbon. Este indicat sa faci acest test foarte simplu o data pe luna pentru a vedea in ce forma esti.

Recomandări

Certificatele noastre