Cos cumparaturi

No items in cart

Untitled 2 19 678x381

Uite cum să scapi de MIROSUL NEPLĂCUT AL PICIOARELOR definitiv! Ai nevoie de aceste 3 INGREDIENTE simple! SIGUR LE AI ÎN CASĂ!

1. Oţet
Oţetul este unul dintre cele mai benefice ingrediente care te poate ajută să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor, deoarece creează un mediu în care bacteriile nu pot supravieţui. Ai nevoie de numai ½ cană de oţet şi 6 până la 8 căni de apă caldă.

Înmoaie–ţi picioarele într-un lighean, timp de 10-15 minute iar apoi, spală-le cu săpun. Repetă procedeul 7 zile larând, înainte de culcare şi efectul va fi de durata.2. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu reduce bacteriile şi neutralizează nivelul pH-ului. Tot ce trebuie să faci este să adaugi bicarbonat în apă caldă (o lingură pentru fiecare sfert de litru de apă) şi apoi să–ţi înmoi picioarele în lighean timp de 15-20 de minute.

Repetă acest tratament în fiecare seară. Poţi să foloseşti bicarbonatul şi aplicându-l în şosete sau pantofi înainte de a te încălţa.3. Ghimbir

Ghimbirul este o soluţie extraordinară împotriva mirosului neplăcut al picioarelor, având şi efectul de eliminare a toxinelor şi bacteriilor. Prepară un piure dintr-o rădăcina medie de ghimbir şi amestec-o într-o cană de apă fierbinte timp de 10-15 minute.

Foloseşte hârtie de filtru pentru a strecura soluţia. Cu lichidul obţinut, masează–ţi picioarele în fiecare noapte, înainta de culcare după ce te–ai spălat în prealabil. Repetă tratamentul timp de 2 săptămâni.

Recomandări

Certificatele noastre