Cos cumparaturi

No items in cart

Luptă eficient cu stresul fizic şi mental prelungit

 Datorită compoziţiei sale , Energy & Memory sprijină desfăşurarea normală a proceselor din organism, chiar şi în cazul stresului fizic şi mental prelungit.

Luptă eficient împotriva proceselor negative apărute ca rezultat al stresului.

În acelaşi timp, energizează, împrospătează organismul şi vă oferă o doză de energie pentru a face faţă cu mai multă uşurinţă obstacolelor de zi cu zi !

 

Guarana

Principala substanţă activă a guaranei este cofeina, care, aşa cum ştim cu toţii, accelerează procesele metabolice şi producerea de energie; ajută la menţinerea unei stări normale de alertă. Poate creşte performanţa fizică, forţa musculară şi rezistenţa la sportivi.

Lecitina, colina

Ambele substanţe ajutţ la funcţionarea optimă a sistemului nervos. Pe langă aceasta, lecitina are un efect benefic şi asupra sistemului cardiovascular. Colina este o substanţă esenţială pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Vitamina E

Fiind antioxidant joacă un rol important în protecţia acizilor graşi polinesaturaţi împotriva oxidării, ajutând astfel la menţinerea funcţionării normale a celulelor.

Vitamina C

Are o acţiune antioxidanta, este necesară pentru funcţionarea normală a sistemui nervos, participă la formarea ţesutului conjunctiv şi, prin urmare, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, gingiilor, oaselor şi cartilajelor.

Zincul

Participă la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Este indispensabil pentru diviziunea celulară normala, funcţia sexuală, participă la menţinerea structurii sănătoase a pielii.

Seleniul

Este esenţial pentru metabolism, pentru procesele de producere a energiei, sprijină funcţionarea normală a sistemului imunitar, precum şi a hormonilor glandei tiroide. Datorită puternicului său efect antioxidant, amplifică protecţia celulelor împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.

Magneziul

Joacă un rol important în funcţionarea echilibrată a sistemului nervos şi este , de asemenea, necesar pentru funcţioanarea normală a muschilor, Este indispensabil pentru activitatea enzimelor şi menţinerea echilibrului calciu-potasiu în organsim.

Energi & Memory

Compoziţie/tabletă:

  • Colina ............................... 200 mgcombate stresul
  • Extract de guarana ............ 100 mg
  • Lecitina ............................. 100 mg
  • Vitamina C ........................ 60 mg
  • Magneziu .......................... 50 mg
  • Vitamina E ........................ 10 mg
  • Zinc .................................. 5 mg
  • Seleniu .............................. 20 mcg
Mod de administrare: 3×1 tablete zilnic


Mai multe detalii şi posibilitate comandă: Energy & Memory

Recomandări

Certificatele noastre